WEET JE WAAR IK NAAR UITKIJK ?

Post delen:

Afgelopen weekend zat ik samen met mijn zoon in de auto.
Uit het niets kwam de opmerking…. Weet jij waar ik naar uitkijk? Naar onze vakantie op de camping!

Door de coronaregels is er niet veel om naar uit te kijken. Mijn dagelijkse uitje bestaat uit de boodschappen doen. Of we deze zomer naar de camping kunnen in het buitenland, blijft afwachten….

Toch kijk ik uit naar volgende week! Dat de terrassen opengaan, we kunnen winkelen zonder afspraak en de avondklok verdwijnt.

Wellicht kijk jij ernaar uit je leven anders in te richten. Bijvoorbeeld een andere baan, verhuizen naar een andere plek of scheiden van je partner.
De laatste is geen makkelijke beslissing. Vaak zijn jullie al een groot deel van jullie leven bij elkaar en is het dagelijkse leven qua regels en patronen in elkaar versleuteld. Je beseft dat jullie bepaalde gebeurtenissen niet meer samen zullen beleven, zoals het trouwen van jullie kinderen, de geboorte van de kleinkinderen, genieten van jullie pensioen.

Scheiden is een proces dat ook na de officiële scheiding doorloopt. Het oude loslaten en je eigen nieuwe leven inrichten met vrienden, gewoontes, regels en bezigheden. Anders dan dat je tijdens de relatie gewend was. Maar misschien was dat nou juist waar je naar uitkeek!

©2021 ALLEBEIVERDER