+31 6 23011431 info@allebeiverder.nl

Mediation


Maar we gaan toch scheiden. Waarom mediation?

Je komt er met z’n tweeën niet uit. Er spelen zoveel emoties. Je moet allebei zoveel keuzes maken. En hoe doe je dat bewust in deze periode. Wat is echt goed voor mij? Als je niet meer samen in gesprek bent, dan kom je bij de rechter uit. Dan neemt iemand anders de beslissing voor jou. Als beide partners de intentie hebben om er samen uit te komen dan is mediation de juiste weg.

‘Een oplossing die door beiden wordt gedragen wordt eerder uitgevoerd dan een uitspraak die de rechter doet’.

Allebei verder is onpartijdig. Bianca zorgt ervoor dat jullie (weer) met elkaar in gesprek komen. Dat de communicatie goed verloopt. Zo kom je samen tot onderling begrip en goede afspraken. Wat zijn jouw belangen? Je kunt beiden op een goede manier verder. Het is belangrijk dat de partners er vrijwillig zijn.

Uitgaan van de mogelijkheden
Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt! Het is belangrijk dat je allebei, ondanks dat het een moeilijke situatie is, je op een goede manier verder kunt. Ook op de lange termijn. Dat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

Over de kosten
Natuurlijk kost de begeleiding en hulp van Allebei Verder iets. Weet dan dat het resultaat van goede mediation vele malen groter is, dan als je naar de rechtbank gaat. Je draagt samen bij aan de oplossing en je maakt samen afspraken. Het resultaat van de mediation is vele malen groter dan dat je naar de rechtbank gaat. 

Meteen een vrijblijvende afspraak maken?

Pin It on Pinterest

Share This