JE HEBT ALTIJD EEN KEUZE, WAT KIES JIJ?

Post delen:

Vandaag gaan velen, net als ik, stemmen.
Ik blijf altijd tot het laatste moment twijfelen en vul meerdere stemwijzers in. En toch vind ik het lastig op welke partij ik moet gaan stemmen. Wie komt het meeste voor mijn belangen op en past het beste bij mijn normen en waarden?

Ik vind kiezen sowieso lastig! Vooral als het gevolg van mijn keuze nog zeer onduidelijk en onvoorspelbaar is. Als ondernemer besef ik maar al te goed dat je niet altijd kunt wachten op het perfecte moment. Soms moet je gewoon springen.
Het gaat niet om de beste keuze te maken. Waar het om gaat is, dat je een keuze maakt en er vervolgens 100% voor gaat!

Hoe kies jij?
Denk je lang na? Weeg je voor en tegens tegen elkaar af? Of spelen gevoelens ook een belangrijke rol?

Kiezen om te gaan scheiden is één van de moeilijkste keuzes in het leven. Je hebt namelijk niet zomaar voor elkaar gekozen, kinderen gekregen en een leven met elkaar gedeeld. Het voelt misschien als falen dat het jullie niet gelukt is.
Jullie leven en dat van de kinderen gaat veranderen en dat brengt onzekerheid met zich mee. Vaak is de angst voor verandering groter dan de verandering zelf!

©2021 ALLEBEIVERDER