+31 6 23011431 info@allebeiverder.nl

Complete hulp bij het scheidingsproces

Hoe behoud je overzicht? En hoe maak je samen de juiste, weloverwogen afspraken? Hoe voorkom je dat het escaleert? Scheiden is niet makkelijk. Emoties spelen een rol wanneer je samen tot overeenstemming wilt komen over belangrijke zaken.

Financieel, juridisch en fiscaal advies via één loket!
Allebei Verder is ervan overtuigd dat scheidingen op een betere manier begeleid kunnen worden. Er is kennis nodig van drie gebieden, de vaardigheden van drie beroepsgroepen bij elkaar:

  1. Financieel (accountant of financieel planner);
  2. Juridisch (advocaat of notaris);
  3. Verbetering van de communicatie tussen de partijen (mediator).

Als deze kennis van verschillende adviseurs moet komen, dan lopen de kosten snel op.

‘Bij Allebei Verder leg je de regie van de scheiding in handen van een betrokken adviseur die met jou het gehele scheidingsproces doorloopt. Alle kennis en vaardigheden in één’!

In deze lastige periode wordt je compleet geholpen bij alle formele aspecten van de scheiding. Met de focus op het belang van jullie beiden. Of je nu getrouwd bent, geregistreerd partnerschap hebt of dat je samenwoont. Is samen overleggen echter niet mogelijk? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

Wil je vooraf de financiële gevolgen in kaart brengen? Dan kan de Echtscheidingscan van de RFEA alvast helpen om inzicht te krijgen in de gevolgen van een scheiding. Klik dan hier voor de scan.

 

Meteen een vrijblijvende afspraak maken?

Pin It on Pinterest

Share This